Stalltvätt

Stalltvätt Förebild
Stalltvätt Efterbild

Med en Stalltvätt av stall och ridhus ger du din anläggning ett ordentligt lyft. Utöver att det ser mycket bättre ut bidrar det även till en hälsosammare miljö för både djur och människor. Vi har god erfarenhet av att rengöra stallmiljöer och har tagit fram metoder för att göra det på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. 


Med vår kompetens har vi möjlighet att hjälpa dig med rengöring i Stall- och Lantbruksmiljö. Vi har möjlighet att leverera specialanpassade rengöringslösningar som passar just din anläggning. 

Håll Stall och Ridhus rena med en Stalltvätt

Ridhussarg tvättad
Ridhussarg förebild

Ridhus

En ren och fräsch anläggning lyfter upplevelsen för ryttare och publik. Med vår Stall- och Ridhustvätt får kan du njuta av att rida i en ren och fräsch miljö.  Utöver det förbättrade utseendet får du en anläggning som håller längre och är säkrare. Låt oss hjälpa dig rengör ditt Ridhus!

Stall

Djurstall är en utsatt miljö som lätt blir smutsig och ofräsch, med en stalltvätt gör vi rent dina stallbyggnader för en fräschare och mer trivsam miljö. Utöver att det ser bättre ut får du en säkrare miljö med mindre risk för smittspridning och andra skador.

Stalltvätt Efter
Stalltvätt Före

Har du frågor eller är intresserad av en offert?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

 
 
 
 
E-post
Telefon
 
 
Jag godkänner att VLK SoftWash AB hanterar mina personuppgifter enligt GDPR.
 
 

Vi finns på Facebook

och Instagram!