Altantvätt

Håll altanen ren!

Trädäck och altaner blir lätt smutsiga och slitna med åren, när trät är fuktigt frodas även alger vilket kan ge en grön och hal yta på altanen. Det är viktigt att hålla altanen ren för att den ska hålla många år framöver. En väl underhållen altan kan hålla i flera tiotal år, låter man istället påväxten ta över murknar träet på några år. 


Med en altantvätt kan vi få din slitna altan att se nästan ny ut. Vi har god erfarenhet av slita och bortglömda altaner som fått tillbaka sin charm. Med specialutvecklade tekniker som undviker att använda högtryck kan vi på ett skonsamt sätt återställa din altan och säkertsälla att den hålelr många år framöver.

Tvättad Altan - Trädäck - Altantvätt

Från gammalt till nytt

Måga av de altaner vi rengör har sett sina bästa dagar och är kraftigt påverkade av påväxt. Ofta går det att med en ordentlig rengöring rädda altaner som ser ut att behöva bytas vilket är en stor besparing för dig som kund. En ren altan ser inte bara mycket bättre ut, den håller längre och är mycket säkrare att vistas på. En ren altan flisar sig inte lika lätt vilket gör att du kan röra dig på den utan att vara orolig för att skada dig. 

Altantvätt Förebild
Altantvätt efterbild

Har du frågor eller är du intresserad av en offert?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

 
 
 
 
E-post
Telefon
 
 
Jag godkänner att VLK SoftWash AB hanterar mina personuppgifter enligt GDPR.
 
 

Vi finns på Facebook

och Instagram!