Våra Tjänster

Våra tjänster

Vi har ett brett utbud av tjänster för underhåll av din fastighet. Några av våra vanligaste tjänster hittar du nedan. 

Fasadtvätt

Taktvätt

Altantvätt

Stentvätt

Stalltvätt

Solcellsrengöring

För att dina solceller ska leverera maximal effekt behöver de vara rena och fria från smuts och föroreningar. Vi erbjuder rengöring av dina solceller med ultrarent vatten som skonsamt lyfter bort smuts utan att lämna några spår efter sig.

Glasfasadtvätt

Fasader med stora glaspartier kan vara svåra att hålla rena och en traditionell putsning är osmidig att utföra. Vi rengör stora glaspartier med Ultrarent Vatten, det är vatten som är avjoniserat och flerstegsfiltrerat för att bryta ytspänningen och filtrera bort mineraler. Det ger vattnet god förmåga att lyfta upp smuts från underlaget utan att lämna några ränder.

Installation av Nockband

Äldre tak är sälla byggda med nockband installerat. Nocband ger ett extra skydd mot att fukt och föroreningar letar sig ner under takpannorna genom nocken. Vi kan vid en taktvätt eller takbesikning intalera nockband på din fastighet för att ge ett bättre skydd mot fukt och föroreningar. Förläng livet på ditt tak och installera frächa nockband!

Hängrännerensning 

Löv och mossa i hängrännonra hindrar avrinningen från att fungera som den ska. Det innebär en extra belastning på hängrännorna och risk för vattenskador på tak- och fasadkonstruktion då vattenmängderna är större än vad hängrännorna klarar.

Har du frågor om våra tjänster eller är du intresserad av en kostnadsfri offert?

 
 
 
 
E-post
Telefon
 
Taktvätt
Fasadtvätt
Altantvätt
Annat
 
 
Jag godkänner att VLK SoftWash AB hanterar mina personuppgifter enligt GDPR.
 
 

Vi finns på Facebook

och Instagram!