Företag och Bostadsrättsföreningar

Låt oss hjälpa dig med Underhållet

Är du företagare och äger fastigheter eller sitter i en Bostadsrättsförening (BRF) kan vi hjälpa dig med underhållet av era fastigheter. Utöver våra vanliga tjänster har vi möjlighet att erbjuda anpassade tjänster för att passa era behov. 


Som företag eller Bostadsrättsförening har du möjlighet att välja mellan alla de tjänster vi utför då de är framtagna för att fungera både för villaägare och stora fastigheter. Har du en mer unik fastighet med som ställer särkilda krav på rengöringsmetoder arbetar vi gärna med er för att hitta en lösning som fungerar för er.

Takskrapning med takskrapa - Takbehandling

Serviceavtal

För dig med flera eller större fastigheter erbjuder vi förmånliga serviceavtal där vi helt sköter underhållet så att du slipper oroa dig. Våra serviceavtal skräddarsys för varje kund för att passa era behov och fastigheter. Vad som ingår i avtalet har ni möjlighet att välja själva tillsammans med oss.


Som Avtalskund prioriterar vi alltid dina ärenden och finns alltid ett samtal bort om ni har några frågor eller om det uppstår något problem. Vi utför årliga besiktningar för att säkerställa att din fastighet är i toppskick för att minska risken för dyra oförutsedda reparationer.

Exempel på ett serviceavtal

Som avtalskund håller vi en nära kontakt med dig för att planera det underhållsarbete som din fastighet kräver. Så här skulle det kunna se ut:

  • Takbehandling var femte år för att skydda mot påväxt.
  • Årlig besiktning av tak, fasad och umohusytor.
  • Rengöring av marksten vartannat år

Specialanpassade tjänster

Som kund med större fastigheter har vi bättre möjligheter att anpassa våra tjänster efter dina behov. Vissa fastigheter har ytor som är extra känsliga och behöver behandlas med extra varsamhet, då hjälper vi dig att ta fram en metod som passar din fastighet så bra som möjligt. Ett exempel på en typ av arbete där vi tagit fram nya arbetsmetoder för att säkerställa ett så bra jobb som möjligt är i rengöring av halmtak utifrån kundens önskemål.


Har du en industrilokal eller en produktionskedja som behöver rengöras har vi olika metoder för att utföra det beroende på vad din anläggning har för krav. 

Taktvätt - Takbehandling - Halmtak

Tjänster för Företag och Bostadsrättsföreningar

Här är några av våra tjänster särklilt framtagna för dig med större fastigheter

Takbehandling med Grön-Fri® För dig med större fastigheter erbjuder vi taktbehandlingar som tar död på mikrobiellpåväxt och förhindra att ny påväxt får fäste, den här behandlingen bör utföras preventivt för att skydda mot att ny påväxt får fäste. Vi rekomenderar att man behanlar sina tak var 4-5 år för att säkertälla att de håller så länge som möjligt.

Takbehandling av tegelpannor

Glastvätt Rengöring av stora glaspartier vid entréer och fasader gör enkelt med ultrarent vatten. Vi rengör ytan med avjoniserat och flerstegsfiltrerat vatten som inte lämnar några spår efter sig samtidigt som det lätt lyfter upp smuts från ytan.

Rengöring av Solceller Har ni solceller på taken kan det vara en fördel att rengöra dessa för att de ska leverera maximal effekt. En rengöring kan öka effektivitet med upp till 20% vilket i längden har en stor påverkan på hur mycket energi din anläggning kan producera.

Ränsad hängränna

Hängränneräsning Löv och mossa som samlar sig i hängrännonra försämrar kraftigt avrinningen vid kraftig nederbörd. Växer det träd i närheten av din fastighet rekommenderar vi att man årligen utför en hängränneränsning. Det är en tjänst om går utmärkt att kombinera med en årlig besiktning av taket.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig eller är du intresserad av en offert? 

Fyll i foruläret nedan så kontaktar vi dig

 
 
 
 
E-post
Telefon
 
 
Jag godkänner att VLK SoftWash AB hanterar mina personuppgifter enligt GDPR.